Paprikáš z rybieho mäsa
Postup prípravy
Rybie mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na kocky.
Očistenú cibuľu pokrájame na drobno, opražíme na oleji, pridáme rajčinový pretlak, červenú mletú papriku sladkú, soľ, bobkový list, zalejeme vriacou vodou a povaríme.
Vložíme pokrájané rybie mäso, ktoré udusíme do mäkka.
Na konci pridáme smotanu na varenie alebo jej rastlinnú alternatívu a krátko povaríme.
Dochutíme citrónovou šťavou. Podávame so zemiakovou kašou.
Ingrediencie
Rybie mäso
450 g
Olivový olej
2-3 PL
Cibuľa
1 ks
Rajčinový pretlak
20 g
Smotana na varenie alebo rastlinná alternatíva
125 g
Maslo
1 PL
Soľ
1 ČL
Bobkový list
2 lístky
Mletá červená paprika
1 PL
Citrónová šťava
Bielkoviny
29,3 g
Sacharidy
36 g
Tuky
18 g
Vláknina
3,6 g
428,3 Kcal
3 porcie
Mäsité