Losos na cesnaku s pórom

Postup prípravy

Lososa umyjeme, nakrájame na porcie, osolíme.

Poukladáme na vymastený plech, pridáme prelisovaný cesnak, posypeme pokrájaným pórom a pažítkou a spolu pečieme.

Približne 20 min. pred dopečením posypeme strúhaným syrom.

Ako prílohu môžeme použiť zemiaky alebo rôzne zeleninové šaláty.

Ingrediencie

Losos

600 g

Olivový olej

3 PL

Pór

60 g

Cesnak

2 strúčiky

Tvrdý syr

60 g

Pažítka

hrsť

Soľ

štipka

Bielkoviny

45 g

Sacharidy

29,7 g

Tuky

23,6 g

Vláknina

2,5 g

464,75 Kcal

4 porcie

Mäsité

Tajná zbraň každého hrdinu a hrdinky.

Staňte sa hrdinom svojho zdravia vďaka vyváženej strave.

Kontakt

Tajná zbraň každého hrdinu a hrdinky.

Staňte sa hrdinom svojho zdravia vďaka vyváženej strave.

Kontakt

© 2025 Potravinárska komora Slovenska | Designed & developed by newschool.sk