Mrkvové placky

Postup prípravy

Do pripravenej misy nastrúhame tofu a mrkvu.

Pridáme ostatné ingrediencie, vajcia, múku, korenie a premiešame.

Z pripraveného cesta odoberáme naberačkou požadované množstvo a pečieme z obidvoch strán na panvici.

Placky môžeme podávať so zeleninovým šalátom, kefírom, acidkom, cmarom alebo bielym jogurtom.

Ingrediencie

Tofu

200 g

Mrkva

300 g

Vajce

4 ks

Celozrnná hladká špaldová múka

60 g

Karí korenie

1 ČL

Olivový olej

2 PL

Soľ

štipka

Čierne korenie

štipka

Bielkoviny

22,4 g

Sacharidy

23,8 g

Tuky

20,8 g

Vláknina

7,6 g

375 Kcal

3 porcie

Bezmäsité

Tajná zbraň každého hrdinu a hrdinky.

Staňte sa hrdinom svojho zdravia vďaka vyváženej strave.

Kontakt

Tajná zbraň každého hrdinu a hrdinky.

Staňte sa hrdinom svojho zdravia vďaka vyváženej strave.

Kontakt

© 2025 Potravinárska komora Slovenska | Designed & developed by newschool.sk