Paprikáš z rybieho mäsa

Postup prípravy

Rybie mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na kocky.

Očistenú cibuľu pokrájame na drobno, opražíme na oleji, pridáme rajčinový pretlak, červenú mletú papriku sladkú, soľ, bobkový list, zalejeme vriacou vodou a povaríme.

Vložíme pokrájané rybie mäso, ktoré udusíme do mäkka.

Na konci pridáme smotanu na varenie alebo jej rastlinnú alternatívu a krátko povaríme.

Dochutíme citrónovou šťavou. Podávame so zemiakovou kašou.

Ingrediencie

Rybie mäso

450 g

Olivový olej

2-3 PL

Cibuľa

1 ks

Rajčinový pretlak

20 g

Smotana na varenie alebo rastlinná alternatíva

125 g

Maslo

1 PL

Soľ

1 ČL

Bobkový list

2 lístky

Mletá červená paprika

1 PL

Citrónová šťava


Bielkoviny

29,3 g

Sacharidy

36 g

Tuky

18 g

Vláknina

3,6 g

428,3 Kcal

3 porcie

Mäsité

Tajná zbraň každého hrdinu a hrdinky.

Staňte sa hrdinom svojho zdravia vďaka vyváženej strave.

Kontakt

Tajná zbraň každého hrdinu a hrdinky.

Staňte sa hrdinom svojho zdravia vďaka vyváženej strave.

Kontakt

© 2025 Potravinárska komora Slovenska | Designed & developed by newschool.sk